Atari Gamestation Plus - en retrokonsol med moderna inslag

post thumb
Atari Gamestation Plus
Av Maria/ 09 Feb 2023

Atari Gamestation Plus - en retrokonsol med moderna inslag

Nu är det äntligen snart dags! Atari harihop med MyArcade utvecklat en helt ny spelkosol som de helt enkelt döpte till “Atari Gamestation plus”. Tanken är att man skall kunna spela de gamla retrospelen som spelades på Atari 2600, Atari 7800 och de ännu äldrearkadspelen från Atari. Mycket är fortfarande oklart kring lansering av Gamestation plus men helt säkert är att vi ser fram emot att testa de gamla klassiska spelen på en ny modern konsol.

Bättre än Atari VCS

Konsolen levereras dessutom med två stycken joysticks, även dessa har liknande drag från de gamla heerliga joysickarna, men givetvis har de fått en nyare modernare touch. För övrigt är det gansla oklart om hur specificationerna ser ut, och det är även fortfarande oklart exakt vilka spel som kommer att vara kompatibla med Gamestation Plus, men det finns över 200 inbyggda spel i konsolen.

Nyligen tweetade MyArcade, att förbeställningarna av My Arcade Atari Gamestation Plus snart kommer dra igång, och eftersom det inte har nämnts hur mycket kosolen kommer att kosta väntar vi med spänning på lanseringen.